Over Erik

Welkom in mijn nederig stulpje op het wereldwijde web. Misschien ken je mij al, zij het in verschillende ‘hoedanigheden’. Ik ben breed geïnteresseerd c.q. georiënteerd, op deze site komt het allemaal samen. Ook laat ik graag van me horen en deel ik graag mijn verhalen.

Op deze website vind je mijn persoonlijke blogs die niet helemaal in het keurslijf van LinkedIn passen. En nee, ik ben niet zo van Facebook, maar Instagram daarentegen? Dat is waar ik mijn hoogtepunten deel, letterlijk! Maar vergis je niet: hoewel mijn feed misschien doet vermoeden dat ik niets anders doe dan door de lucht zweven, is de realiteit toch wat aardser.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de ICT. Specifiek binnen het vakgebied van digitale veiligheid als digitaal onderzoeker, ook wel ethisch hacker genoemd. Sequrence is mijn bedrijf, en op deze bedrijfswebsite vindt je ook veel nuttige tips en trucs om veilig te navigeren in het digitale landschap.

Cryptovaluta is een onderwerp waar ik veel interesse in heb en waar veel over wordt gezegd en geschreven. Snel rijk zul je van mijn tips niet worden, want ik vertel graag het evenwichtige verhaal in mijn Startersgids Cryptovaluta.

Zoals je misschien wel gelezen hebt in een van de blogs, heb ik een autisme spectrum stoornis. Daarover geef ik graag lezingen voor diverse groepen.

In mijn diverse bestaan, is sinds 2010 de (uit het Boeddhisme voortgekomen) mindfulness een rode draad in mijn leven. Het heeft mij een manier aangereikt om beter om te kunnen gaan met de onvermijdelijke grillen die het leven soms presenteert. Meditatie helpt mij om de maalstroom in mijn hoofd een beetje te reguleren, wat rust te nemen en soms zelfs nieuwe inspiratie op te doen. Wil jij dat ook? Dat kan, want ik heb een gratis online mindfulness cursus gemaakt. Gratis? Jazeker, 100% gratis!

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over wat je op deze site hebt gelezen.