Autisme

Stap binnen in de wereld van autisme zoals je deze waarschijnlijk nog niet ervaren hebt, en wellicht ook niet direct verwacht als je aan autisme denkt…

In mijn boeiende lezing, bied ik een persoonlijke inkijk in het dagelijkse leven met

hoog-functionerend autisme. Weg van de theoretische benaderingen die overal te vinden zijn, dompelt mijn presentatie je onder in de realiteit van autisme, verteld door degenen die er elke dag mee leven: mijzelf en mijn vrienden met autisme.

De lezing, met een duur tussen de 60 tot 90 minuten, gaat verder dan alleen maar uitleggen wat autisme is. Het draait vooral om het delen van persoonlijke ervaringen, de uitdagingen van het dagelijks leven en hoe ik hiermee omga. Het is een reis door de complexiteit van de menselijke geest, gevormd door unieke perspectieven en doorleefde momenten.

Interactief, boeiend en met een gezonde dosis luchtigheid is mijn lezing doordrenkt van echte verhalen en openhartige discussies. Ik ben geen zorgprofessional, maar een ervaringsdeskundige die zijn kennis en inzichten deelt op een toegankelijke manier. Er is daarbij altijd ruimte voor vragen, reflectie en jouw eigen bijdrage of inbreng.

Samen kunnen we vooroordelen doorbreken en het begrip voor mensen met autisme vergroten.

Neem contact met mij op via: contact@erikvanderheijden.nl voor meer informatie.

Download hier de PDF van dit artikel