Go for Africa

In 2012 en 2013 ben ik met de stichting Go for Africa uit Bakel naar Gambia afgereisd om daar tijdelijk ontwikkelingswerk uit te voeren op het gebied van ICT projecten. Tweemaal heel bijzondere reizen die op vele vlakken diepe indruk hebben gemaakt. Anno 2024 geniet ik nog steeds van de ervaringen en de lessen die ik hier heb mogen leren.

Over de reis in 2012 heb ik een boekje geschreven. Deze is een tijdje te koop geweest via de bekende kanalen en is hier nu gratis te downloaden. Over de reis in 2013 heb ik ook een blog bijgehouden, maar hiervan is geen tweede boekje gepubliceerd. Wel heb ik hiervan zelf een e-book gemaakt die hier je ook gratis kan downloaden.

Verspreiden mag ook zolang dat gebeurt in lijn met de Creative Commons voorwaarden:

Go For Africa. Een reis voor héél het leven! by Erik van der Heijden is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Go For Africa. Het verhaal gaat verder! by Erik van der Heijden is licensed under CC BY-NC-ND 4.0